Home Over ons

Happy people, happy profit

Enerzijds streven we ernaar dat werknemers met tonnen energie naar het werk vertrekken en met een tevreden glimlach huiswaarts keren. En … dat hun batterij na een dag werken nog voller is voor het gezin, huishoudelijke taken, hobby’s en vrienden. Wij noemen dat WerkEnergiek.

Anderzijds gunnen we de werkgever ook bergen WerkEnergiek. Zo kan je als leidinggevende rekenen op professionele begeleiding, advies op maat rond wetgevingen of kansen en een flinke kostenbesparing. Zeg nu zelf, daar word je toch instant vrolijk van?

Loading your happiness starts here!

Onze visie

Wij willen van Nederland het meest WerkEnergieke land van de wereld maken!

Zo is het onze missie om ervoor te zorgen dat iedereen happy naar het werk gaat en met meer energie naar huis keert.

Maar … er is nog veel werk aan de winkel.

Daarom pakken we het graag grondig aan: van A tot Z. Dus van aanname tot ziekte. Heb je de ideale werknemer gevonden? Mooi zo! Dan zorgen wij ervoor dat hij zo gezond mogelijk blijft zodra hij in dienst komt. Daarnaast regelen we alles tot in de puntjes. Over HR hoef je je geen zorgen meer te maken, dat is bij onze experts in goede handen. Bovendien hebben we alle mogelijke advies in huis om de teams binnen jouw organisatie als een geoliede machine te laten samenwerken. Hierbij streven we ernaar dat jouw medewerkers elkaar perfect aanvullen, zodat jullie samen hetzelfde doel kunnen nastreven op basis van ieders kwaliteiten en uitzonderlijke prestaties.

Elke specialist kijkt mee

Bij ons wandel je aanvankelijk misschien binnen met een ongerust gevoel, maar ongetwijfeld stap je weer buiten met heel wat gemoedsrust. Zodra we jouw vraag voorgeschoteld krijgen, buigt ons team van experts zich over het vraagstuk. We lossen het niet alleen op, maar we bekijken het vanuit elk oogpunt (juridisch, wettelijk, medisch, HR, haalbaarheid, enz.). Op die manier proberen we werknemers weer toekomstperspectief te geven (lees: meer levenslust) en doen we er alles aan om de kosten van de werkgever te beperken (lees: meer winst).

Tijdens onze zoektocht naar creatieve oplossingen staat de verbinding tussen werknemer en werkgever centraal. Samen zoeken we naar een regeling waarbij beide partijen zich goed voelen. Zo leggen we eerder de focus op de gezonde werknemer dan op de zieke werknemer.
 

Eén kop koffie per medewerker per dag

Daar komt het eigenlijk op neer qua kostenplaatje. Want hier krijg je het beste professionele advies op maat op een dienblaadje aangeboden. We serveren je alle diensten binnen eenzelfde totaalpakket: een pakket dat spontaan een glimlach op je gezicht tovert. Wij noemen dit het WerkEnergiek-pakket. Een geschenk met een gouden strik erom, namelijk: WerkEnergiek. En de werkgeluk-app, waarbij je de happiness binnen je organisatie kan meten? Die is gewoon bij dat pakket met alle diensten inbegrepen.

Naar het WerkEnergiek-pakket

De werkgeluk app

Wij houden vinger aan de pols met de werkgeluk app van 2DAYSMOOD. Hoe dat werkt? Heel simpel. Elke medewerker beantwoordt iedere 2 weken 2 à 3 korte vragen. De app sluit af met een leuke quote, een persoonlijke boodschap of een kerstwens. En wij doen de rest. Dat wil zeggen: wij analyseren de data, sturen bij of organiseren een interventie indien nodig. Dankzij de geluksapp kunnen we verzuim op tijd herkennen en inperken door er direct op te sturen. Zodra we merken dat we snel moeten schakelen, zitten we samen rond de tafel. Zo krijg jij meteen zicht op de feelgoodfactor binnen verschillende afdelingen: welke teams doen het goed? Wie doet het minder? Kortom, een must-have voor elke moderne leidinggevende.

Wil jij ook one happy family in jouw bedrijf? Neem dan contact op voor de eerste stap.
 

Meer WerkEnergiek met Maatwerk Arbeidsadvies

Wij zijn een gecertificeerde arbodienst maar zijn we een traditionele arbodienst? Dan antwoorden we “nee!”.

Maar ben je op zoek naar:

 • Een unieke samenwerking
 • Creatieve oplossingen voor alle partijen
 • Alle specialisten onder 1 dak
 • Een multidisciplinaire aanpak
 • Sturing op basis van harde data
 • Gezonde werknemers die goed in hun vel zitten
 • Lager werkverzuim, hogere prestaties

Dan roepen we volmondig “ja!”

Minder verzuim. Meer WerkEnergiek. Yes please!

Daarom Maatwerk Arbeidsadvies

Alle specialisten onder een dak

Unieke werkwijze
Arbo­­dienst
 • Eén vaste prijs waarin we álles doen
 • Geen kosten achteraf voor bijvoorbeeld spreekuren, coaching of spoor 2
 • Van opstellen tot ontbinden van de arbeidsovereenkomst
 • Door de HRM-scan weet je precies hoe jouw bedrijf ervoor staat
 • Met de werkgeluk app altijd weten hoe het met je mensen gaat
 • Oog voor zowel werkgever als werknemer
 • Advies op het hoogste niveau

Klanten aan het woord

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.