Verzuimpreventie… Want een fruitmand is niet genoeg

Verzuimpreventie betekent dat we de focus leggen op een gezonde en happy werknemer. Wij doen er samen met jou alles aan om jouw medewerker zo gezond mogelijk te maken en te houden. Daarnaast adviseren we hoe jij, als ondernemer, ervoor kunt zorgen dat jouw werknemer zo happy is, dat deze zelfs ambassadeur wordt van jouw bedrijf. Want wat verkies jij als leidinggevende? Een werknemer die iedere dag blij uit zijn bed springt en vol energie aan zijn dagtaak begint, de deadlines haalt en met genoeg voldoening huiswaarts keert? Of iemand die vertelt dat hij een virus te pakken heeft, maar eigenlijk de nieuwe Volvo gaat uittesten omdat hij eerder een werkvirus heeft. Dít dus.

De voordelen

  • Vermijden dat je werknemers last hebben van een werkvirus
  • Focus op de gezonde werknemer die energie haalt uit zijn job
  • Ambassadeurs maken van je medewerkers
  • Analyse maken van de feelgoodfactor binnen jouw bedrijf
  • Volledige rapportering met advies op maat

Als ondernemer is het belangrijk dat je de vinger aan de pols houdt. Wat speelt er zich werkelijk af achter de schermen? Is iedereen wel gelukkig in zijn job? Uiteraard is dat geen evidente taak. Daarom nemen wij graag die verantwoordelijkheid. Via de Werkgeluk-app weten we precies hoe jouw medewerkers zich voelen. Gaat het hier om één collega of een hele afdeling? We analyseren de data en maken ze bespreekbaar. Ten slotte geven we je advies op maat en nemen we je aan de hand.

Maatwerk Arbeidsadvies is jouw partner in verzuimpreventie en -begeleiding. Wij analyseren of jouw bedrijfscultuur voldoet aan de verwachtingen. Of de waarden van je werkkrachten matchen met die van de organisatie. Tenslotte geven we je tips hoe je je personeel kunt motiveren. Want een fruitmand op de zaak is niet genoeg. What about a happy hour? Een sportabonnement of teambuilding?
 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.