Home Diensten Verzuimpreventie en -begeleiding

Pak werkverzuim op tijd aan

Mensen kunnen helaas ziek worden, daar kunnen we niet omheen en dat moeten we heel serieus nemen. Maar heel vaak heeft werkverzuim geen medische oorzaak. Maar wel het gevolg dat je werknemer niet happy is en daarmee ook niet productief. Hierbij spelen verschillende factoren een cruciale rol, zoals werksfeer, gedrag van collega’s, bedrijfscultuur, jobomschrijving en vergoedingen.

De deadline halen of je nieuwe huis op Funda zoeken?

Werkverzuim is een breed begrip. De meeste mensen denken bij “verzuim op het werk” aan de zieke medewerker. Dat klopt. Deels. En daarvoor hebben we alle expertise in huis.

Maar eigenlijk gaat de betekenis van werkverzuim veel verder dan dit. Het is niet altijd zo, wanneer je ijverig achter je Mac zit te tikken, dat je ook bergen werk verzet. Misschien is jouw medewerker gezellig online aan het shoppen. Of zijn droomwoning aan het zoeken op Funda.nl. Of kan zich gewoonweg niet concentreren en staart wat naar het beeldscherm. Dit niet-productieve gedrag kan heel wat oorzaken hebben. Zoals ontevredenheid over het loon, pesterij op het werk, conflicten met een leidinggevende, problemen thuis, ... Laat het niet te ver komen. Schakel op tijd de hulp in van Maatwerk Arbeidsadvies.

Wat anderen zeggen

Dit houdt ons bezig

Bekijk alle updates

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.